Sign In

User name:

Password:

LJRJulianne Blog

LJRJulianne's Space » All Blogs » View Blog

Dannielle Madelain

153 views  2018-10-19 12:07   TagsInter  Milan  Madrid  Hotspurs  tröja 
atletico madrid tröjaReal Madrid tröja


Ashley Young blev inspiration för Manchester Uniteds seger över rivalerna Manchester City i en derby match på söndagen. Utjämningsfotaren som gjorde matchen i 14: e minuten kunde framkalla andan i de röda djävlarna.
Entertain City på Old Trafford, United fick nästan nederlag om Young inte gjorde en motvikt i minut 14. Sergio Aguero mål i sjätte minuten.
Aguero mål är praktiskt taget göra United-spelarna överskuggade nederlag, artikeln medgav ett snabbt mål hemma är inte önskvärt. En trupp som gjordes av Louis van Gaal kunde dock stiga ens med en landskreds seger på 4-2 över eviga rivaler.
Young blev en av de främsta spelarna i spelet. Många gånger Pablo Zabaleta.
Förutom att bidra till mål spelar Young också en viktig roll i skapandet av Uniteds andra målskytt Marouane Fellaini. Genom åtgärden i 27: e minuten, är Napoli tröja Young släppt bete till stadens främsta post. Betet slogs av Marouane Fellaini som Direkt erövrade Joe Hart och gjorde United 2-1 vinnande bly.
Spelet varade hårt men Juan Mata gjorde mål. Trots att redan tre mål framåt verkar Young inte nöjd med att hjälpa sitt team menggasak City. Spelarens bidrag var igen synligt i Uniteds fjärde mål, Youngs frisparkschema kunde konvertera till ett mål av Smalling.
Young lyckades också uppfylla de lojala fansen United med en seger som presenterades av hans lag. På den här segern erkände Young lycklig för att han kan utföra sig optimalt för United, han ansåg att de ytterligare tre poängen är mycket meningsfulla, särskilt de kommer från ett tätt spel mot Manchester City.
Det var en anmärkningsvärd seger innan vi spelade vi förstod att vi var tvungna att få tre poäng och det var inte lätt, spelet var så svårt, vi erkände först men när vi vände fram tror jag att vi har visat att laget har karaktären och Ande Det är Barcelona tröja mycket imponerande, säger Young rapporterat av DailyMail.
Unga Louis Van Gaal kan stavas ut för att vara en spelare som kan fortsätta räkna med Louis Van Gaal. De avgörande målen han gjorde gjorde ofta för United ett briljant resultat.
Som han gjorde när han slog Newcastle United i mars i mars, gjorde hans enda mål United United 1-0 seger över Newcastle. Segern på den tiden gjorde United för att fånga den europeiska biljetten nästa säsong.
United är nu mer bekväm i stället för tre genom att samla 65 poäng efter böjning City. Medan medborgarna slog den fjärde med 61 poäng.AuroraCap fußballtrikots Günstige AileenPet
RalphCama Fodboldtrøjer Børn ShawneeWo
LesliNuck billige fotballdrakter JuanaBlak
CarmelBut Billige Fodboldtrøjer XIFMarcel
Augustina fußballtrikots KristeenG
Latoyameh fotballdrakter barn JulianLox
Share Abuse