Sign In

User name:

Password:

WQQMinnie878 Blog

WQQMinnie878's Space » All Blogs » View Blog

Leslee MervinJo

1957 views  2018-10-12 10:55   TagsPSG  United  tröja 
ac milan tröjaLars Lagerback har ändrat landslagets mentalitet från den tid han tog ansvaret för 2011.
Det skulle inte vara en överdrift att säga att den genomsnittliga coachingnivån i landet är en av de bästa i världen.
Tack vare systemet får varje ung fotbollsspelare på Island de bästa chanserna att uppfylla sin potential. De visar sina talanger, och de som är särskilt begåvade tenderar att gå vidare till stora europeiska klubbar i en relativt tidig Bayer Leverkusen tröja ålder.
Kolbeinn Sigthorsson åkte till AZ Alkmaar 17 år, och det gjorde också den nuvarande nationella kaptenen Aron Gunnarsson. Birkir Bjarnason gick med i Viking Stavanger i samma ålder och Swansea-stjärnan Gylfi Sigurdsson startade sitt engelska äventyr i Reading, 16 år gammal.
Nu när Island har högsta professionella spelare i sitt lag har KSI ändrat sin inställning i enlighet med detta.
Lagets mentalitet förändrades väsentligt när Lagerback utsågs till Islands tränare 2011. Den erfarna svensken, som arbetade med sitt eget landslag i mer Napoli tröja än ett decennium, gjorde den unga generationen av stjärnor tro på sig själva.
Och det är precis vad Island uppnådde, med stor hjälp från den nederländska försvararen Bruno Martins Indi, som skickades ut i första halvlek. En 1-0 seger i Amsterdam avslutade den osannolika dubbla segern över Nederländerna utan att medge ett mål efter 2-0-triumfen i Reykjavik i oktober i oktober.
Share Abuse